Translate

Thursday, January 14, 2016

we have nickname to each other

Setiap orang yang berpacaran atau yang memiliki gebetan, kemungkinan besar melakukan hal ini. Sama seperti gue dan my ghost. Kita punya panggilan sayang yang sama. Kalau pasangan lain mungkin yang mulai panggilan sayang adalah pihak perempuan, tapi berbeda dengan gue. Anak ini yang suka manggil gue dengan nama aneh-aneh. Gue sempet nanya "emang gak malu kalau ketahuan temen-temennya?". Dia bilang, "Buat apa malu, kan memang kamu punya aku, terus kenapa? Yang malu tuh, kalau ngaku-ngaku punyanya tapi kenyataan punya orang lain." Ini alasan dia yang dikasih buat gue. Gue akan jabarin apa aja panggilan yang dia kasih buat gue.

1. my angel. Gue dapat nama ini karena menurut dia, gue malaikat penolong dia. Menurut dia, di saat semua orang meninggalkan dia, cuma gue yang masih mau temenan sama dia. Selanjutnya, di saat dia butuh kerjaan, gue membantu dia dan memberi dia semangat. That's the reasons maybe.

2. my chubby cheek. Karena pipi gue tembem ya gue dipanggil chubby cheek.

3. my angry bird. Ini dia kasih nama buat gue karena gue cemburuan. Memang gue akui, kalau sama orang yang gue sayang, pasti gue cemburuan dan bete kalau enggak dikabarin. Ya gimana ya, namanya juga LDR, kan kalau enggak dikabarin gue, kepikiran aja. Terus gue juga sempet bete karena dia pulang kerja temennya langsung dateng tanpa kasih tau dulu dan langsung ngajak pergi. Yang gue bete ya gara-gara dia baru pulang kerja terus gak tidur malah pergi. Ya gimana gak marah coba, punya temen gak bisa ngertiin.

4. my gabu-gabu. Entah ini darimana dah. Dia demen manggil gue gabu-gabu dan gue ngerasa lucu kalau dipanggil gabu-gabu. Jadi gue manggil dia gabu-gabu juga. Gue search artinya:
(http://www.urbandictionary.com/define.php?term=gabu)
gabu
ga-bu (gah bu)
-adj
Cool but silly. Used describe things that are fascinating, yet has a light funny connotation associated to it.

(http://www.meaningorigin.com/a/name/gabu-gabu)
The life path number of Gabu Gabu is 8 (arti nama octa adalah  delapan). People with the life path number 8 are energetic, dynamic with incredible powers of concentration. Their faith can move mountains. This motto stand high in thei minds, when you do something, then go all in or don't do nothing They hate everything mediocre! You are an individualist who is a colossal success or an non-success. However, you can also build your major success in later years (sesuai sama kita berdua, punya cita masing-masing). They have an almost magnetic charisma on others who are irresistibly drawn. You can be warm and generous and do a lot for yourself and others. Having outrageous energy and activity in all physical, intellectual and artistic areas. By having such great dynamic, it can happen, that you push others arway, as they feel inferior in front of your capability. If you want, you can emit strong personal charm. One great part of you is loyalty, trustworthyness and willingness to fight for something or someone who needs your help. You sould learn to use your energy in a creative sense and only lead it into positive channels (menurut dia gue seperti ini). If you fail to do so, it could be that a part of your unfocused energy expresses itself in aggression against others. Especially against those who are as talented as yourself. You can get involved with someone or something very fast. However it's better to not automatically assume everyone else would be as committed as you are. Having a tendency to expect just as much back from others as you are able and willing to give. But not everyone can pursue your goals and accomplish your performance! In addition sometimes there is a tendency to move from dedication to fanaticism without noticing this. But fanaticism is blind. Since it is not always easy for you to show your true feelings (gue susah menyatakan perasaan), some people percieve you for colder and more distant than you are. This can make you feel lonely and misunderstood. Learn to express your feelings a little more. If you had a failure, it is very difficult for you to initially process it internally. But if you've done this, you are able to invest the same amount of energy in the next thing you will strive for. If something or someone does not interest you, you can be abrupt and tactless. Always make sure to use your powers positively. You can in fact destroy incredibly much when you let negative energy flow into your channels.

Sampai saat ini, gue sudah dapat 4 nama panggilan dari dia. Tunggu aja sampai dia datang, kita lihat berapa banyak nama baru yang gue dapat dari dia. Miss you, my gabu-gabu.

2 comments:

Yonatan afdol said...

haha my gabu-gabu ...GAK BUTUH-GAK BUTUH itu mungkin kepanjangan nya haha ...Hi sory 2 tahun gak liat blog kamu lagi nah sekarang aku aktif deeh

Octavia Putri said...

haha thank u sudah jadi pembaca setia haha
bisa jadi gabu-gabu singkatan itu :p
cuma dia bukan orang indo, jadi dia gak ngerti haha